9789462491410f

FondsenBoek 2017 • Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen, i.s.m. Kenniscentrum Filantropie

 49,50

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf 2014 meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDisk spelen in op deze ontwikkeling en bevatten daardoor aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.

Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen. Omdat de gegevens door de fondsen zelf worden bijgehouden, is de gebruiker verzekerd van betrouwbare en zo actueel mogelijke informatie. De teksten zoals u ze in deze uitgave aantreft zijn opgenomen op basis van de gegevens zoals deze door de betreffende fondsen aan Kenniscentrum Filantropie zijn aangeleverd.

Het FondsenBoek 2017 heeft – naast bovengenoemde toevoegingen – een geheel nieuwe vormgeving gekregen. Daardoor ontstaat een nóg gebruikersvriendelijker overzicht dan voorheen van 1.034 fondsen in totaal. Omdat de gegevens afkomstig zijn van het Kenniscentrum Filantropie, bent u verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie.

Over de auteur(s)

Kenniscentrum Filantropie
De gegevens uit FondsenBoek en –Disk zijn afkomstig van het Kenniscentrum Filantropie en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek 2017

Subtitel

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Walburg Pers in samenwerking met Kenniscentrum Filantropie

Omvang

432 pagina’s

Formaat

16,0 x 24,0

Illustrering

tekst

Uitvoering

Garenloos gebrocheerd

ISBN

9789462491410

Gewicht 0.933 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2014 WalburgPers | design by leucq!