9789057309144f

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving • voor non-profit organisaties, door Hans van der Westen

 39,50

Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een instelling op het gebied van zorg of welzijn, onderwijs of milieu, amateursport of cultuur – de methoden en technieken om succesvol fondsen te werven zijn overal hetzelfde.

Dit boek geeft praktische handreikingen, zoals dé methode om sponsors en vaste gevers te vinden. Maar ook: hoe schrijf je een sponsorbrief, hoe organiseer je een zinvolle wervingsactie, hoe formuleer je fondsaanvragen en hoe richt je een relatiedatabase in die zich daadwerkelijk terugbetaalt. Bovendien levert dit boek alle instructies, modellen, checklists en voorbeelden om sponsoring en fondsenwerving in een degelijk meerjarenbeleid gestalte te geven. Nederlandse cases en voorbeelden uit uiteenlopende sectoren vormen hierbij een bron van inspiratie.

Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving bewijst dat er in Nederland voor lokale, regionale en andere kleinschalige instellingen volop kansen bestaan om een structurele extra geldstroom aan te boren. Burgers, ondernemers en fondsbestuurders dragen vaak liever bij aan tastbare doelen in eigen omgeving dan aan een abstract doel aan de andere kant van de aardbol. Dit praktijkboek helpt u deze mogelijkheden optimaal te benutten. Een must voor iedereen die zich serieus met fondsenwerving bezig wil houden.

Over de auteur(s)

Hans van der Westen (1960) heeft 20 jaar ervaring met sponsoring en fondsenwerving; in dienst van non-profit organisaties, als mede-oprichter en directeur van het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving, maar ook als extern adviseur, trainer en coach.

Extra informatie

Titel

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving

Subtitel

voor non-profit organisaties

Auteur

Hans van der Westen

Omvang

320

Formaat

16,3 x 24,6

Illustrering

geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789057309144

Gewicht 0.913 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2014 WalburgPers | design by leucq!