9789057309878f.jpg

FondsenBoek 2015 • Het officiële overzicht van Nederlandse vermogensfondsen, door Kennisbank Filantropie

€ 49,50

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf januari 2014 meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek 2015 en FondsenDisk 2015 spelen in op deze ontwikkeling en bevatten daardoor aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.

Naast de extra informatie bevat deze uitgave ook een zeer uitgebreide handleiding voor de aanvrager geschreven door Erinn Leeuw. Stap-voor-stap wordt met u het gehele proces van de fondsenwerving doorlopen. Vanaf het ontstaan van het idee, de oriëntatie, de toetsing van het draagvlak, het opzetten van een strategie, naar het opstellen van het projectplan en het schrijven van de aanvraag. Het geheel wordt onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk. Een uitgebreide gereedschapskist voor u als de aanvrager om mee aan de slag te gaan.

De vertrouwde formule van het FondsenBoek 2015 heeft een geheel nieuwe vormgeving gekregen. Een gebruikersvriendelijker overzicht van meer dan 700 fondsen is het resultaat. Omdat de gegevens afkomstig zijn van de Kennisbank Filantropie, bent u verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie.

Productbeschrijving

Kennisbank Filantropie
De gegevens uit FondsenBoek en -Disk zijn afkomstig van de Kennisbank Filantropie en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek 2015

Subtitel

Het officiële overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Kennisbank Filantropie

Omvang

448 pagina’s

Formaat

16,0 x cm

Illustrering

niet geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

ISBN

9789057309878

Gewicht 0.859 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2014 WalburgPers | design by leucq!