Walburg pers
Walburg Pers viert 60-jarig bestaan

Wij zijn jarig en vieren feest

Dit jaar is het alweer 60 jaar geleden dat Chris Schriks naast drukkerij De Hoop een uitgeverij oprichtte: Walburg Pers, toen gevestigd aan de Zaadmarkt te Zutphen. 

De naam Walburg Pers was al snel zo ingeburgerd, dat vanaf 1962 zowel de drukkerij als de uitgeverij met deze naam werd aangeduid. Walburg Pers gaf aanvankelijk vooral boeken uit op het gebied van regionale geschiedenis. Sinds de oprichting is de uitgeverij sterk gegroeid met uitgaven voor een breed publiek over geschiedenis, politiek, kunst en cultuur en gespecialiseerde publicaties over recht en filantropie.

In die zestig jaar zijn bijna 3000 boeken (titels) gepubliceerd. Dat komt neer op ruim vier miljoen boeken en naar schatting meer dan 600 miljoen pagina’s. En wie in alle feestvreugde die vier miljoen boeken van gemiddeld 1,5 cm dik op een stapel zou leggen, bouwt een stapel van 60 kilometer hoog. Elk jaar een kilometer boeken…

Om onze verjaardag te vieren trakteren wij op tien titels uit de populaire “witte” serie die deze maanden maar liefst met vijftig procent in prijs zijn verlaagd! U vindt ze op deze actiepagina.

Deze actie loopt t/m 31 januari 2022.

Boeken