Seks op z'n Duits
Titel
Seks op z'n Duits
Prijs
€ 5,99
ISBN
9789048533510
Uitvoering
eBook ePub (Adobe DRM)
Aantal pagina's
144
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 cm
Partner
Dit is een uitgave van Amsterdam University Press Amsterdam University Press

Recensies

"Seks op z'n Duits is een crazy interessant boek over seks als maatschappelijk fenomeen. Ik heb er heel veel van geleerd en heel veel om gelachen!"
Tim den Besten, presentator en programmamaker

"Van Aseksueel tot Zelfbediening: Duits behandelt zo'n beetje elk aspect van de menselijke seksualiteit, op een goed onderbouwde, grappige en onweerstaanbaar begrijpelijke manier."
Aafke Romeijn, muzikant, schrijfster en journaliste
U bent doorverwezen vanaf de website van Amsterdam University Press. Dit boek wordt geleverd door Walburg Pers.

Linda Duits

Seks op z'n Duits

Linda Duits schrijft op een tegendraadse manier over seks en relaties in het studentenleven en de wereld daarbuiten. Zijn studenten echt zo losbandig of juist op zoek naar knusse liefde? Moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? Kun je op basis van wetenschappelijk onderzoek je seksleven verbeteren? Duits prikt feilloos door mythes heen en neemt geen blad voor de mond.

Seks op z’n Duits is een selectie van Linda Duits’ columns in Folia. Met illustraties van Gemma Pauwels.

Bekijk hier het filmpje dan Linda Duits maakte in samenwerking met Folia, over één van de onderwerpen uit haar boek: 'het getal'.

Noot: om dit e-boek te openen heeft u Adobe Digital Editions nodig
Auteur

Linda Duits

Linda Duits is sociaalwetenschapper, gespecialiseerd in populaire cultuur. In april 2017 verscheen haar boek Dolle mythes. Een frisse factcheck van feminisme toen en nu. Ze is columnist voor studentenblad Folia en publiceert regelmatig in diverse media, waaronder NRC Handelsblad. Als expert op het gebied van jongeren en media is ze vaak te zien in de pers.