De Big Reset
Titel
De Big Reset
Subtitel
Gold Wars en het financiële eindspel
Prijs
€ 23,99
ISBN
9789089646545
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
264
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 x 1.7 cm
Partner
Dit is een uitgave van Amsterdam University Press Amsterdam University Press
Categorie
Economie
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 15,99

Recensies

"Succeschrijver Middelkoop heeft met zijn nieuwste boek over een nieuw financieel systeem, The Big Reset, nu ook succes in het buitenland."
NRC Handelsblad

"Dit is een prachtige beschrijving van de geschiedenis van goud en het is in ieders belang om zijn eindconclusie te doorgronden."
Eric Sprott

"Een uitstekend boek over de komende verschuiving van de economische wereldmacht te wijten aan een daling van de mondiale suprematie van de VS. Geschreven vanuit een economisch perspectief, dit boek trekt dezelfde conclusie als het beroemde boek "The Clash of Civilizations" van Harvard-professor Samuel Huntington; het beste boek van Willem Middelkoop ooit."
Louk de Wilde, former CEO Fortis Switzerland

"Boeiend boek geworden: The Big Reset van @wmiddelkoop! Mustread!"
Perry Feenstra, Chef van de Economieredactie RTL Nieuws / RTLZ

Willem Middelkoop

De Big Reset

Gold Wars en het financiële eindspel

In 2007 schreef Willem Middelkoop in Als de dollar valt dat het niet de vraag was óf ons financiële systeem zou instorten, maar wanneer. Het bleken profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis. In zijn nieuwste boek, De Big Reset: Gold Wars en het financiële eindspel, beschrijft Middelkoop de historie en problemen van ons huidige financiële systeem en onthult hoe we voor 2020 zullen overgaan naar een nieuw systeem. Goud heeft als enige valuta de afgelopen eeuwen haar koopkracht behouden. Bankiers proberen de vlucht naar goud al tientallen jaren af te remmen maar lijken deze 'War on Gold' nu te verliezen.

Dit boek is ook beschikbaar in het Engels als The Big Reset.
Auteur

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop verwierf landelijke bekendheid als marktcommentator bij RTLZ. Hij waarschuwde in zijn eerste boek Als de dollar valt (2007) voor een naderende kredietcrisis. In de jaren erna verschenen De permanente oliecrisis (2008), Overleef de kredietcrisis (2009), Goud en het geheim van geld (2012), De Big Reset (2014), De Tesla-revolutie (2017) en Patronen van bedrog (2018). In totaal verkocht hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken. Zijn boeken zijn in negen talen vertaald, waaronder het Chinees en Arabisch.