Walburg pers
FondsenBoek 2020
Titel
FondsenBoek 2020
Subtitel
Hét meest complete overzicht van Nederlandse vermogensfondsen
Prijs
€ 54,99
ISBN
9789462494534
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
800
Publicatiedatum
Afmetingen
16 x 24 x 4 cm
Categorie
Filantropie

NAW onbekend

FondsenBoek 2020

Hét meest complete overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Scherpere munitie voor fondsenzoekers: FondsenBoek 2020 nu met 1444 fondsen!

Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1444 instellingen en dat betekent een brede zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte biedt het FondsenBoek ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen biedt het FondsenBoek echt alle mogelijke munitie. Zoeken is eenvoudig op trefwoord, rubriek, plaats of naam.

€ 54,99
+ Bestel dit boek
Auteur

NAW onbekend