Walburg pers
FondsenDigitaal 2021
Titel
FondsenDigitaal 2021
Subtitel
Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen
Prijs
€ 99,00
ISBN
9789462496507
Uitvoering
USB
Publicatiedatum
Afmetingen
16 x 24 cm
Categorie
Filantropie
Ook beschikbaar als
Paperback - € 99,00

FondsenDigitaal 2021

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Fondsen digitaal 2021 is uitverkocht.
De USB-stick is vervangen door een real-time online versie in samenwerking met Kenniscentrum Filantropie. Altijd de meest accurate lijst van fondsen waar u ook bent.

Voor € 99,- sluit u een jaarabonnement af via onlinefondsenboek.nl.


- uw onmisbare hulp voor effectieve fondsenwerving
- biedt een zoekbasis van 1416 fondsen
- is een perfecte matchmaker door slimme zoeksleutels
- FondsenDigitaal voor het tweede jaar op USB-stick

Scherpere munitie voor fondsenzoekers: FondsenBoek en FondsenDigitaal 2021 nu met 1416 fondsen!

Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1416 instellingen en dat betekent een brede zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte bieden FondsenBoek en FondsenDigitaal ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen bieden FondsenBoek en FondsenDigitaal echt alle mogelijke munitie. Zoeken is eenvoudig op trefwoord, rubriek, plaats of naam. En met de handige schermindeling en snelle zoekmachine van FondsenDigitaal helpen trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten u direct op weg. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, en - heel belangrijk - de aanvraagprocedures. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen. FondsenDigitaal 2021 kunt u eenvoudig op uw computer (Windows of Mac) installeren.

Minimum configuratie 
Windows 7, 8 en 10
Mac OS X Sierra, High Sierr, Mojave en Catalina

Licentie
De licentie op FondsenDigitaal 2021 is geldig tot 1 januari 2023.
€ 99,00
+ Reserveer dit boek