We zijn misschien niet alleen
Titel
We zijn misschien niet alleen
Subtitel
Ufo’s toen en nu
Prijs
€ 20,00
ISBN
9789462498464
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
180
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 x 1 cm
Categorie
Sterrenkunde
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 9,99

Recensies

Over Thuis in de kosmos:
‘Heerlijk filosofisch leesvoer, niet alleen voor verweesde gelovigen, maar ook voor nihilistische atheïsten.’
– Govert Schilling

Taede Smedes

We zijn misschien niet alleen

Ufo’s toen en nu

Sinds in 2017 naar buiten kwam dat Amerikaanse militairen ufo’s waarnemen en dat de Amerikaanse overheid deze waarnemingen al jaren serieus onderzoekt, worden ‘ongeïdentificeerde vliegende objecten’ door de media niet langer als taboe gezien.

In We zijn misschien niet alleen vertelt filosoof en theoloog Taede A. Smedes voor het eerst over zijn eigen ingrijpende ufo-waarneming, om vervolgens feit en fictie over ufo’s op een rijtje te zetten. Hij legt in begrijpelijke taal uit hoe er sinds 1947 zowel in Amerika als in Nederland met ufo-waarnemingen is omgegaan, welke theorieën er rondom ufo’s zijn, en waarom de recente Amerikaanse ufo-onthullingen een doorbraak zijn.

Bij dit boek is een interessante podcast gemaakt, te downloaden via Podcast Hoog tijd - We zijn misschien niet alleen of in iTunes of Spotify (zoek op "Hoog tijd").

Auteur

Taede Smedes

Taede A. Smedes is godsdienstfilosoof, theoloog, schrijver en producer van elektronische muziek. Eerder publiceerde hij God, iets of niets? (genomineerd voor beste theologieboek van het jaar) en Thuis in de kosmos.