Optimaal blijven sporten
Titel
Optimaal blijven sporten
Subtitel
Voor 45+'ers
Prijs
€ 24,99
ISBN
9789462499829
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
222
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 cm
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 12,99

Recensies

Trainen, doseren en klaar zijn voor je fietsdoelen! Hoe lang kan je dit volhouden als je ouder wordt? Aan tafel bij Fiets de Podcast zit Louise Cornelis; fanatiek fietser, trainer en schrijver van het boek ‘Optimaal blijven sporten’. Ze weet als geen ander hoe je blijft presteren en plezier houdt in het fietsen als de leeftijd omhoog kruipt. Veel luisterplezier!

Klik hier om naar de podcast te luisteren.

Herman van Tilburg

Louise Cornelis

Optimaal blijven sporten

Voor 45+'ers

Voor veel sporters, zoals hardlopers, fietsers of wandelaars, is hun sport hun lust en hun leven. Maar hoe blijf je ervan genieten als de jaren gaan tellen? Als je bijvoorbeeld merkt dat je prestaties niet meer vooruitgaan? Of als je sneller blessures krijgt omdat je lijf niet meer zo flexibel is? Of als er andere gezondheidskwesties spelen?

In Optimaal blijven sporten biedt Louise Cornelis informatie, tips en inspiratie voor hoe sporters kunnen blijven genieten van hun favoriete bezigheid.
Auteur

Louise Cornelis

Louise Cornelis is trainingsbegeleider voor duursporters, en is zelf ook fietser en triatleet. Daarnaast heeft ze een bedrijf voor tekstadvies. Ze woont in Rotterdam, samen met Henk, een boel fietsen, twee kajaks en twee hamsters.