Walburg pers
De inclusiemarathon
Titel
De inclusiemarathon
Subtitel
Over diversiteit en gelijkwaardigheid op de werkvloer
Prijs
€ 22,50
ISBN
9789463727549
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
304
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 cm
Partner
Dit is een uitgave van Amsterdam University Press Amsterdam University Press
Categorieën
Bedrijf
Samenleving
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 10,99
U bent doorverwezen vanaf de website van Amsterdam University Press. Dit boek wordt geleverd door Walburg Pers.

Kauthar Bouchallikht, Zoë Papaikonomou

De inclusiemarathon

Over diversiteit en gelijkwaardigheid op de werkvloer

Het besef dat diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk zijn en een organisatie veel kunnen opleveren dringt tot steeds meer organisaties door. Maar hoe zet je dat besef om in actie? Hoe voorkom je dat het bij holle woorden en flitsende diversiteitsstatements blijft?

In De inclusiemarathon interviewen auteurs Kauthar Bouchallikht en Zoë Papaikonomou 41 diversiteitsprofessionals en -onderzoekers over hun kennis en ervaringen in het werkveld van diversiteit en inclusie. Ze vertellen over de hobbels waar ze tegenaan lopen en over hun aanpak. Het maakt van De inclusiemarathon een onthullend boek over het aanhoudende gebrek aan diversiteit en gelijkwaardigheid binnen veel organisaties, maar ook een constructief, concreet verhaal over hoe organisaties diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.
€ 22,50
+ Bestel dit boek
Auteurs

Kauthar Bouchallikht

Kauthar Bouchallikht (zij/haar) publiceerde voor verschillende media, heeft veel ervaring met het maatschappelijk middenveld, is intersectioneel klimaatactivist en Tweede Kamerlid.

Zoë Papaikonomou

Zoë Papaikonomou (zij/haar) is onderzoeksjournaliste, docente en expert op het gebied van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Ze is co-auteur van het boek ‘Heb je een boze moslim voor mij?’ Over inclusieve Journalistiek.