Aanbieding!
9789057305801f

De nieuwe edities van FondsenBoek 2019 en FondsenDigitaal 2019 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.400 fondsen.

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDigitaal spelen in op deze ontwikkeling. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.

Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen. Omdat de gegevens door de fondsen zelf worden bijgehouden, is de gebruiker verzekerd van betrouwbare en zo actueel mogelijke informatie.

Als u nu een FondsenBoek (Abonnement) neemt, dan bent u altijd verzekerd van de meest recente informatie. Bovendien profiteert u ieder jaar van 25% korting op de normale prijs. U krijgt automatisch iedere nieuwe editie toegezonden. Handig én voordelig.

Opzegging dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk voor 1 oktober van ieder kalenderjaar en is slechts mogelijk na twee jaarlijkse edities te hebben afgenomen.

Download de Abonnementsvoorwaarden FondsenBoek en FondsenDigitaal.

Over de auteur(s)

De gegevens uit FondsenBoek en -Digitaal zijn afkomstig van de fondsen zelf en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek (Abonnement)

Subtitel

Het officiële overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Walburg Pers

Omvang

576

Formaat

16,0 x 24,0

Illustrering

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

Serie

FondsenBoek (Abonnement)

ISBN

9789057305801

  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!