Aanbieding!
9789057305801f

FondsenBoek (Abonnement) • Het officiële overzicht van Nederlandse vermogensfondsen, i.s.m. Kenniscentrum Filantropie

 37,13  49,50

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf 2014 meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDisk spelen in op deze ontwikkeling en bevatten daardoor aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.

Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen. Omdat de gegevens door de fondsen zelf worden bijgehouden, is de gebruiker verzekerd van betrouwbare en zo actueel mogelijke informatie. De teksten zoals u ze in deze uitgave aantreft zijn opgenomen op basis van de gegevens zoals deze door de betreffende fondsen aan Kenniscentrum Filantropie zijn aangeleverd.

Het FondsenBoek 2017 heeft – naast bovengenoemde toevoegingen – een geheel nieuwe vormgeving gekregen. Daardoor ontstaat een nóg gebruikersvriendelijker overzicht dan voorheen van 1.034 fondsen in totaal. Omdat de gegevens afkomstig zijn van het Kenniscentrum Filantropie, bent u verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie.

Als u een nu FondsenBoek (Abonnement) neemt, bent u altijd verzekerd van de meest recente informatie. Bovendien profiteert u ieder jaar van 25% korting op de normale prijs. U krijgt automatisch iedere nieuwe editie toegezonden. Handig én voordelig.

Opzegging dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk voor 1 oktober van ieder kalenderjaar en is slechts mogelijk na twee jaarlijkse edities te hebben afgenomen.

Abonnementsvoorwaarden FondsenBoek en FondsenDisk

Over de auteur(s)

Kennisbank Filantropie
De gegevens uit FondsenBoek en -Disk zijn afkomstig van de Kennisbank Filantropie en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek (Abonnement)

Subtitel

Het officiële overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Kennisbank Filantropie

Omvang

570 pagina’s

Formaat

16,0 x 24,0

Illustrering

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

Serie

FondsenBoek

ISBN

9789057305801

Gewicht 0.933 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2014 WalburgPers | design by leucq!