9789462492431f

De Dikke Blauwe4 • Journalistiek jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland, door Onder redactie van journalisten Charles Groenhuijsen en Edwin Venema

 69,00

De Dikke Blauwe4 is het vierde opeenvolgende journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland.

Het is een informatie-, opinie- en naslagboek voor iedereen die een sociale bijdrage wil leveren aan een betere wereld door schenkingen, nalatenschappen, leningen of investeringen. De Dikke Blauwe is zowel gericht op private grootgevers (en hun adviseurs) als op individuele bestuurders van filantropische organisaties: vermogensfondsen en goede doelen. Maar ook bestuurders van fondsenwervende instellingen in cultuur, zorg, wetenschap en sport, kerken en ook social entrepreneurs die zich oriënteren op maatschappelijke financiering, vinden in dit boek weer een schat aan informatie en inspiratie.

De onafhankelijke aanpak onder leiding van ervaren journalisten Edwin Venema en Charles Groenhuijsen staat garant voor een pittige en soms ook humoristisch relativerende duiding en helpt u snel uw weg te vinden in het doolhof dat ‘Het Land van Goed Doen’ onmiskenbaar is. Daarmee vervult De Dikke Blauwe een belangrijke rol als betrouwbare gids in een dynamische markt waarin jaarlijks minimaal zes miljard euro geefgeld omgaat.

De Dikke Blauwe is een initiatief van social enterprise Lenthe en verschijnt onder redactie van de journalisten Charles Groenhuijsen en Edwin Venema.

Over de auteur(s)

Onder redactie en met bijdragen van journalisten Charles Groenhuijsen en Edwin Venema.

Extra informatie

Titel

De Dikke Blauwe4

Subtitel

Journalistiek jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland

Auteur

Onder redactie van journalisten Charles Groenhuijsen en Edwin Venema

Omvang

592

Formaat

17,0 x 24,0

Illustrering

Tekst, geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

ISBN

9789462492431

Gewicht 1.46 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2014 WalburgPers | design by leucq!