9789462491403f

Weg van Filantropie • Handboek voor samenwerking tussen grote gevers en non-profit organisaties, door Hans Broodman & Vera Peerdeman

 34,95

Wie de weg van filantropie bewandelt, leert al snel dat tweerichtingsverkeer noodzakelijk is om grote gevers aan je organisatie te verbinden. Filantropie gaat namelijk verder dan fondsenwerving. Er is geen sprake van het traditionele geven en nemen. Samenwerking staat centraal. Om dit te bereiken is nog een lange weg te gaan.
 
Non-profit organisaties hebben doorgaans een duidelijk doel voor ogen. De route naar dit doel hebben zij uitgestippeld en met de steun van gevers willen zij dit bereiken. Steeds vaker hebben ook gevers een helder beeld van wat zij met hun gift willen realiseren. Hoe groter de gift, hoe bewuster zij aan de weg timmeren om dit te concretiseren. Niet altijd op dezelfde manier als non-profits of met dezelfde inzet, maar wel met de intentie een bijdrage te leveren aan een betere wereld.
 
Onderweg naar hun doel komen non-profits en grote gevers elkaar nu vaak pas halverwege tegen. En dat is een gemiste kans. Hoe eerder zij met elkaar in contact treden en hun filantropische ambities delen, hoe beter zij elkaar kunnen helpen een gemeenschappelijk doel te formuleren en te bereiken. Zo ontstaat een relatie waarin gelijkwaardigheid centraal staat. Een relatie van geven en geven.
 
Weg van Filantropie wijst je de weg door de wereld van filantropie en de grote gevers die daarin je pad kruisen. We geven je een kijkje in de keuken bij grote gevers en non-profit organisaties. Met onze tips ben je in staat de relatie te versterken en tot een betere samenwerking te komen.

Over de auteur(s)

Hans Broodman en Vera Peerdeman zijn experts in fondsenwerving en filantropie. Wekelijks spreken zij met grote gevers en al meer dan 15 jaar begeleiden zij non-profits bij het verbinden van gevers aan hun missie. Samen zijn zij eigenaar van Nassau Fundraising, een adviesbureau voor non-profits en hun gevers.

Extra informatie

Titel

Weg van Filantropie

Subtitel

Handboek voor samenwerking tussen grote gevers en non-profit organisaties

Auteur

Hans Broodman & Vera Peerdeman

Omvang

160 pagina’s

Formaat

16,3 x 24,6

Illustrering

tekst, kleur

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789462491403

Gewicht 0.576 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!