9789462494541f

De nieuwe edities van FondsenBoek 2020 en FondsenDigitaal 2020 zijn grondig herzien en alle informatie is up-to-date. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van 1.444 fondsen. De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken.

De nieuwe edities van FondsenBoek 2020 en FondsenDigitaal 2020 spelen in op deze ontwikkeling. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken. Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen.

Voor wie liever over de digitale editie beschikt is er de FondsenDigitaal. Net als het FondsenBoek biedt deze een geheel geactualiseerd overzicht van 1.444 vermogensfondsen. Zoeken is eenvoudig met de verschillende zoeksleutels: op trefwoord, plaats of rubriek. Trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten helpen u op weg. Door de nieuwe snelle zoekmachine vindt u snel de informatie die u zoekt. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, procedures etc. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen.

FondsenDigitaal 2020 heeft een handige schermindeling en u kunt het programma op uw computer installeren. Zowel voor Mac- als voor Windows-gebruikers: ondersteuning is er voor Windows 7,8 en 10 alsmede voor Mac OS Sierra, High Sierra, Mojave en Catalina.

 

Licentie
De licentie op FondsenDigitaal 2020 is geldig tot 1 januari 2022.

Over de auteur(s)

De gegevens uit FondsenBoek en FondsenDigitaal zijn afkomstig van de fondsen zelf en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenDigitaal 2020

Subtitel

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Walburg Pers

Omvang

0

Formaat

cm

Illustrering

tekst

Uitvoering

usb-stick

ISBN

9789462494541

  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!