Aanbieding!
9789057305818f

FondsenDigitaal (Abonnement) • Het FondsenBoek op usb-stick, door Walburg Pers

 67,13  89,50

• uw onmisbare hulp voor effectieve fondsenwerving
• biedt een 23% bredere zoekbasis van 1423 fondsen
• is een perfecte matchmaker door slimme zoeksleutels
• FondsenDigitaal voor het eerst op USB-stick

Scherpere munitie voor fondsenzoekers:
FondsenBoek en FondsenDigitaal 2019 nu met 23% meer fondsen!


Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Voor hen is er geweldig nieuws: de nieuwe, grondig herziene 2019-edities van FondsenBoek en FondsenDigitaal bevatten maar liefst 23% meer fondsen! Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1423 instellingen (was 1161) en dat betekent een nóg bredere zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte bieden FondsenBoek en FondsenDigitaal ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen bieden FondsenBoeken FondsenDigitaal echt alle mogelijke munitie. Zoeken is eenvoudig op trefwoord, rubriek, plaats of naam. En met de handige schermindeling en snelle zoekmachine van FondsenDigitaal helpen trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten u direct op weg. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, en – heel belangrijk – de aanvraagprocedures. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen. FondsenDigitaal 2019 kunt u eenvoudig op uw computer (Windows of Mac) installeren.

Voor wie liever over de jaarlijkse digitale editie beschikt is er de FondsenDigitaal (Abonnement). Als u nu een FondsenDigitaal (Abonnement) neemt, dan bent u altijd verzekerd van de meest recente informatie. Bovendien profiteert u ieder jaar van 25% korting op de verkoopprijs. U krijgt automatisch iedere nieuwe editie toegezonden. Handig én voordelig.

Opzegging dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk vóór 1 oktober van ieder kalenderjaar en is slechts mogelijk na twee jaarlijkse edities te hebben afgenomen. Download de Abonnementsvoorwaarden FondsenBoek en FondsenDigitaal.

Minimum configuratie
Windows 7, 8 en 10
Mac OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra en Mojave

Licentie
De licentie op FondsenDigitaal 2019 is geldig tot 1 januari 2021.

Over de auteur(s)

De gegevens uit FondsenBoek en -Disk zijn afkomstig van de fondsen zelf en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenDigitaal (Abonnement)

Subtitel

Het FondsenBoek op usb-stick

Auteur

Walburg Pers

Illustrering

niet geïllustreerd

ISBN

9789057305818

Gewicht 0.050 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!