9789057309717f.jpg

Fondsenwerving voor de gezondheidszorg • Succesvol ontwikkelen van nieuwe geldstromen, door Hans van der Westen e.a.

 19,95

Nederlanders geven massaal aan goede doelen en veel van hen aan fondsen die zich inzetten voor ziektebestrijding en gezondheid. Tegelijk laat de overheid steeds meer initiatief over aan zorginstellingen om met krappere budgetten de best mogelijke zorg te verlenen. De tijd lijkt rijp voor een substantiële derde geldstroom in de gezondheidszorg.

De afgelopen 25 jaar hebben uiteenlopende zorginstellingen met fondsenwerving gepionierd, vaak met veel succes. Deze pioniers hebben ervaren dat Nederlanders vaak veel verder zijn in hun bereidheid om te doneren of sponsoren dan interne ‘stakeholders’ verwachten. Geven aan een zorginstelling is inmiddels normaal en een alternatief voor geven aan goede
doelen. Ook de veronderstelde risico’s zoals een laag rendement op geïnvesteerde tijd en budget, afhankelijkheid van sponsoren en ethische dilemma’s in relatie tot patiënten blijken in de praktijk eenvoudig te ondervangen.

Kortom, er liggen voldoende kansen om succesvol aan de slag te gaan met fondsenwerving. In Fondsenwerving voor de gezondheidszorg vindt u praktijkvoorbeelden van zorginstellingen die u al voor gingen, alle relevante technieken en vele tips van de auteurs die hun rijke ervaring in de gezondheidszorg met u delen. Zij belichten op een herkenbare manier hoe succes en verantwoorde werving heel goed te combineren zijn! Lees en laat u inspireren om met vertrouwen voor uw instelling een derde geldstroom op te gaan zetten waar úw patiënten en cliënten de vruchten van gaan plukken!

Over de auteur(s)

Sofie Bienert (1974), Hans van der Westen (1960) hebben samen met Fusien Verloop (1966) vanuit adviesbureau LeenaersVerloop ervaring met uiteenlopende sponsor- en fondsenwervende acties, evenementen en andere programma’s.

Extra informatie

Titel

Fondsenwerving voor de gezondheidszorg

Subtitel

Succesvol ontwikkelen van nieuwe geldstromen

Auteur

Sofie Bienert, Fusien Verloop en Hans van der Westen

Omvang

128 pagina’s

Formaat

15,0 x 23,0

Illustrering

geïllustreerd

Uitvoering

Garenloos gebrocheerd

ISBN

9789057309717

Gewicht 0.227 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!