9789462492578f

FondsenBoek 2018 • Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen, door WalburgPers

 49,50

De nieuwe edities van FondsenBoek 2018 en FondsenDisk 2018 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.000 fondsen.

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDisk spelen in op deze ontwikkeling. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.

Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen. Omdat de gegevens door de fondsen zelf worden bijgehouden, is de gebruiker verzekerd van betrouwbare en zo actueel mogelijke informatie.

Voor wie liever over de digitale editie beschikt is er de FondsenDisk. Net als het FondsenBoek bevat deze een geheel geactualiseerd overzicht van meer dan 1.000 vermogensfondsen. Zoeken is eenvoudig met de verschillende zoeksleutels: op trefwoord, plaats of rubriek. Trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten helpen u op weg. Door de nieuwe snelle zoekmachine vindt u snel de informatie die u zoekt. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, procedures etc. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen.

De FondsenDisk 2018 heeft een handige schermindeling en u kunt het programma op uw computer installeren. Zowel voor Mac- als voor Windows-gebruikers.

Ook als download beschikbaar
FondsenDisk 2018 is er nu ook als Download. Beschikt u niet (meer) over een diskdrive? Dan kunt u na aanschaf, de FondsenDisk 2018 gratis downloaden.
Klanten die de FondsenDisk 2018 hebben aangeschaft en zich bij de uitgeverij hebben geregistreerd, krijgen per mail hun inloggegevens toegezonden waarmee klanten de Disk kunnen downloaden.

Over de auteur(s)

De gegevens uit FondsenBoek en -Disk zijn afkomstig van de fondsen zelf en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek 2018

Subtitel

Hét meest complete overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Walburg Pers

Omvang

432

Formaat

16,0 x 24,0

Illustrering

tekst

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

ISBN

9789462492578

Gewicht 0.898 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!