9789462493384f

• uw onmisbare hulp voor effectieve fondsenwerving
• biedt een 23% bredere zoekbasis van 1423 fondsen
• is een perfecte matchmaker door slimme zoeksleutels

Scherpere munitie voor fondsenzoekers:
FondsenBoek 2019 en FondsenDigitaal 2019 nu met 23% meer fondsen!


Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Voor hen is er geweldig nieuws: de nieuwe, grondig herziene 2019-edities van FondsenBoek en FondsenDigitaal bevatten maar liefst 23% meer fondsen! Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1423 instellingen (was 1161) en dat betekent een nóg bredere zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte bieden FondsenBoek en FondsenDigitaal ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Zoekt en gij zult vinden…
Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen bieden FondsenBoek en FondsenDigitaal echt alle mogelijke munitie.
De 2019-edities van FondsenBoek en FondsenDigitaal maken het zoeken voor fondsenwervers heel gemakkelijk. Er zijn legio zoeksleutels. Naast vertrouwde gegevensvelden als adres, doelstelling en aanvraagprocedure zijn ook de gegevens over de aanwezigheid en beschikbaarheid van een jaarverslag en/of beleidsplan terug te vinden. Behalve een alfabetisch register, zijn een rubrieksindeling, trefwoordenregister en een geografisch register opgenomen.

Over de auteur(s)

De gegevens uit FondsenBoek en -Digitaal zijn afkomstig van de fondsen zelf en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek 2019

Subtitel

Hét meest complete overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Walburg Pers

Omvang

576

Formaat

16,0 x 24,0

Illustrering

tekst

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

ISBN

9789462493384

Gewicht 0.898 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!