9789462490253f

Handboek Boedelafwikkeling 2016/2017 • Dé leidraad voor uw notariële praktijk, door Onder redactie van prof. mr. W.D. Kolkman en prof.mr. L.C.A. Verstappen

 572,40

Het Handboek Boedelafwikkeling 2016/2017 is hét standaardwerk op het terrein van erfrechtregels, procedurevoorschriften, normen en verval- en verjaringstermijnen. Het handboek beschrijft de afwikkeling van de meest voorkomende soorten nalatenschappen.

Naast de civiele afwikkeling van nalatenschappen vindt u in dit werk ook de integrale beschrijving van de fiscale aspecten, alle relevante tuchtrechtspraak en civiele rechtspraak. De tekst van het handboek is bijgewerkt aan de hand van recente jurisprudentie en literatuur.

De bijgeleverde cd-rom bevat behalve de volledige tekst van het Handboek en een groot aantal modellen van akten en veel voorkomende brieven, die direct in de praktijk te gebruiken zijn.
Het handboek maakt deel uit van een serie praktijkhandboeken voor het notariaat, die van de KNB het predicaat ‘Best Practice’ kreeg. Hét antwoord op de groeiende vraag naar kwaliteitsborging van de notariële dienstverlening.

Over de auteur(s)

Onder redactie van prof. mr. W.D. Kolkman en prof. mr. L.C.A. Verstappen. De serie ‘Handboeken voor het Notariaat’ wordt geschreven door een gemêleerd team van civilisten en fiscalisten die vrijwel allemaal in de praktijk werkzaam zijn.

Extra informatie

Titel

Handboek Boedelafwikkeling 2016/2017

Subtitel

Dé leidraad voor uw notariële praktijk

Auteur

onder redactie van prof. mr. W.D. Kolkman en prof. mr. L.C.A. Verstappen

Omvang

1224 pagina’s

Formaat

17,3 x 24,6

Illustrering

tekst

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789462490253

Gewicht 4.319 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!