9789462492820f

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving • voor non-profit organisaties, door Westen & Bienert

 39,50

Het compleet vernieuwde Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor nonprofit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om te starten met of veel meer te halen uit sponsor- en fondsenwerving. Het biedt iedereen, ongeacht achtergrond, opleiding en ervaring, houvast en praktische handreikingen om extra geldstromen te ontwikkelen, structureel of voor grote eenmalige projecten.

Hoe werft u donateurs, via crowdfunding en met klassieke instrumenten als direct mail? Hoe ontwikkelt u sponsorpartnerships met bedrijven? Hoe werft u grote giften van vermogende particulieren, vermogensfondsen of loterijen? Hoe werkt het met nalatenschappen en subsidies van diverse overheden? En hoe organiseert u succesvolle fondsenwervende evenementen en acties? Met veel actuele voorbeelden laten Hans van der Westen en Sofie Bienert zien hoe theorieën en methodes in de praktijk werken, mede dankzij de inbreng van vele ervaringsdeskundigen en specialisten. Zij gaan in op trends als de snelgroeiende wereld van online fondsenwerving, het veelbelovende werven van nalatenschappen en de veranderingen in de sponsormarkt.
Daarnaast besteden de auteurs veel aandacht aan de interne voorbereiding en een stapsgewijze aanpak naar een wervingsplan dat werkt. En aan kosten en baten en fiscale, juridische en ethische aspecten. Zo is en blijft deze nieuwe editie hét complete handboek voor iedereen die wil starten met of zich wil verdiepen in sponsoring en fondsenwerving!

Over de auteur(s)

Hans van der Westen (1960) en Sofie Beniert (1974) hebben samen ruim 40 jaar ervaring met vrijwel alle typen campagnes en technieken in uiteenlopende non-profitsectoren.
Beiden zijn partner bij Leenaers Verloop Van der Westen, adviesbureau voor strategie en uitvoering van sponsor- en fondsenwerving.

Extra informatie

Titel

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving

Subtitel

voor non-profit organisaties

Auteur

Hans van der Westen en Sofie Bienert

Omvang

320

Formaat

16,3 x 24,6

Illustrering

geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789462492820

Gewicht 1.0 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!