9789057308406f.jpg

Handboek Vermogensfondsen • Voor de aanvrager, door Esther Leeuw

 19,95

Heeft u wel eens geld aangevraagd bij een vermogensfonds? Was uw aanvraag succesvol en kreeg u een bijdrage? Of was het wederom een afwijzing, ondanks dat u er veel tijd in had geïnvesteerd. Veel aanvragen worden door vermogensfondsen niet gehonoreerd.

Vermogensfondsen op hun beurt ontvangen veel aanvragen die niet aansluiten bij hun missie. Aanvragers en projectbeoordelaars bij vermogensfondsen spreken vaak niet dezelfde taal en daaruit vloeien veel misverstanden voort. Dit handboek kan daar verandering in brengen. Dit boek is geschreven voor u …. de aanvrager.

In het Handboek Vermogensfondsen wordt stap-voor-stap met u het gehele proces doorlopen. Vanaf het ontstaan van het idee, de oriëntatie, de toetsing van het draagvlak, het opzetten van een strategie, naar het opstellen van het projectplan en het schrijven van de aanvraag. Het geheel wordt onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk. Een uitgebreide gereedschapskist voor u als aanvrager om mee aan de slag te gaan.

Over de auteur(s)

Esther Leeuw (1968) studeerde rechtswetenschappen en is als zelfstandig consultant fondsenwerving werkzaam in de non-profit, met als specialisaties vermogensfondsen en bedrijfssponsoring.

Extra informatie

Titel

Handboek Vermogensfondsen

Subtitel

Voor de aanvrager

Auteur

Esther Leeuw

Omvang

96 pagina’s

Formaat

16,3 x 24,6 cm

Illustrering

geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789057308406

Gewicht 0.363 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2014 WalburgPers | design by leucq!