9789462491922f

Verzetsverhalen • Levensverhalen van Henk van Moock, Bep Stenger, Fons Mertens, Siet Tammens, Jan Borssum Buisman, door Liesbeth van der Horst (red.) (eBook)

 9,99

Verzetsverhalen. Levensverhalen van Henk van Moock, Bep Stenger, Fons Mertens, Siet Tammens, Jan Borssum Buisman bestaat uit vijf delen. De vijf personen willen met hun eigen verhaal over het verzet in de Tweede Wereldoorlog een soort getuigenis afleggen. Verhalen om nooit te vergeten en om door te vertellen aan jongere generaties. Gruwelijke gebeurtenissen, aan het papier toevertrouwd, ook om te spreken voor de hen die de oorlog niet overleefden.

Verzetsverhalen. Levensverhalen van vijf verzetsstrijders wil een herinnering zijn aan al die dappere mannen en vrouwen die zich hebben verzet tegen deze verschrikkelijke oorlog.

Over de auteur(s)

Uitgegeven in samenwerking met het Verzetsmuseum Amsterdam. De verhalen zijn getekend door Liesbeth van der Horst, Nadet Somers, Gerard Sonnemans, Marius de Smet en Marc Couwenbergh. De eindredactie van de verhalen was in handen van Liesbeth van der Horst.

Extra informatie

Titel

Verzetsverhalen

Subtitel

Levensverhalen van Henk van Moock, Bep Stenger, Fons Mertens, Siet Tammens, Jan Borssum Buisman

Auteur

Liesbeth van der Horst (red.)

Illustrering

Tekst, geïllustreerd

Compatibiliteit

Alle e-readers die compatibel zijn met Adobe’s DRM

ISBN

9789462491922

  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!