9789057306228f.jpg

Tomorrow’s Answers Today • Geschiedenis van AkzoNobel, door Jonathan Steffen

 54,50

De meeste bedrijven bestaan niet langer dan 40 jaar. De spanning van de conflicterende tendensen om voortdurend te ontwikkelen in een veranderende wereld en tegelijkertijd een duidelijke identiteit en doelstelling te handhaven, is eenvoudigweg te groot. De oorsprong van AkzoNobel is echter tot in het midden van de 17de eeuw te traceren. Het verhaal van het ontstaan, de groei en het overleven van dit bedrijf tot in de 21ste eeuw is dan ook een geweldig succesverhaal.

In deze kleurrijke uitgave is voor het eerst de geschiedenis vastgelegd van de industriële wereldleider die AkzoNobel vandaag de dag is. Een omvangrijke, rijke en complexe historie, gebaseerd op de geschiedenis van de onderliggende ondernemingen, die hun oorsprong hebben in Nederland, Scandinavië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Boeiende verhalen, toegankelijk en overzichtelijk weergegeven, rijk geïllustreerd met historisch beeldmateriaal.

De uitdagingen en mogelijkheden waarvoor AkzoNobel vandaag de dag staat, verschillen niet zoveel van de vele uitdagingen die de hoofdrolspelers in dit verhaal tegenkwamen. Die pioniers uit vervlogen tijden hielden de ogen gericht op de toekomst. Ook vandaag richt de organisatie de blik op de toekomst. De nieuwe merkbelofte geeft AkzoNobels ambities voor de toekomst duidelijk weer: Tomorrow’s Answers Today™.

Over de auteur(s)

Tomorrow’s Answers Today™ is een productie van AkzoNobel Corporate Communications.

Extra informatie

Titel

Tomorrow’s Answers Today

Subtitel

De geschiedenis van AkzoNobel

Auteur

Jonathan Steffen

Omvang

280 pagina’s

Formaat

30,0 x 24,5 cm

Illustrering

rijk geïllustreerd in kleur en zwart-wit

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789057306228

Gewicht 1.737 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!