9789462493117f

De Kern van de Economie onderbouw – tekstboek van dr. Arnold Heertje is een complete economiemethode voor onder- en bovenbouw havo vwo.

De Kern van de Economie – Onderbouw is bestemd voor gebruik in klas 3 havo/vwo. Doelstelling is om leerlingen met het oog op hun profielkeuze voor de bovenbouw enthousiasme
bij te brengen voor Economie. De uitgave geeft een goed beeld van wat het vak Economie in de bovenbouw inhoudt en legt een goed fundament voor elke methode in de bovenbouw en voor De Kern van de Economie in het bijzonder. De inhoud vormt een doorlopende leerlijn met het programma in de bovenbouw.
De Kern van de Economie – Onderbouw bestaat uit een leerlingenboek voor havo/vwo 3 met daarnaast de uitwerkingen, toetsen en i-padversie van het boek.

De geheel herziene vierde druk is aangepast aan deze tijd met behoud van de sterke punten van vorige drukken. De Kern van de Economie – Bovenbouw voldoet volledig aan de eisen van het examenprogramma en besteedt ruime aandacht aan de macro-economie en aan actuele monetaire verschijnselen zoals wereldwijde geldschepping en aan monetair beleid. Nieuw in deze editie is de examentraining met bewerkte examenopgaven.

Over de auteur(s)

Dr. Arnold Heertje (1934) is een Nederlands econoom, emeritus hoogleraar, columnist die veel over zijn vakgebied heeft gepubliceerd. Hij is zijn hele leven betrokken bij het voortgezet economieonderwijs en auteur van De Kern van de Economie. Deze druk van De Kern van de Economie is tot stand gekomen met medewerking van:
Alexander Beunder, docent economie aan de Vrije School, Voorburg
Henk Douna, docent economie aan het Amsterdams Lyceum, Amsterdam
Henk de Graaf, docent economie aan het Trinitas Gymnasium, Almere
Hilde Groenendijk-de Vries, docente economie aan de Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad, Rotterdam
Lex Hoogduin, hoogleraar verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen
Peter Lammers, docent economie aan het Barlaeus Gymnasium, Amsterdam

Extra informatie

Titel

De Kern van de Economie onderbouw – tekstboek

Subtitel

Vierde geheel herziene druk

Auteur

Dr. Arnold Heertje

Omvang

144 pagina’s

Formaat

17,3 x 22,6

Illustrering

Geïllustreerd, kleur

Uitvoering

Genaaid gebonden

Serie

Kern van de Economie

ISBN

9789462493117

Gewicht 0.318 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!