Walburg Filantropie

Particulieren, bedrijven en fondsen die tijd, geld en expertise steken in maatschappelijke doelen: dat is de wereld van de filantropie. De uitgaven van Walburg Filantropie geven iedereen in de filantropische sector, van donateurs tot goede doelen, van wetenschappers tot beleidsmakers en van intermediairs tot impactmakers naast stevige basiskennis over de wereld van ‘goed geld’, ook vele handvatten voor in de praktijk.

Tot de uitgaven van Walburg Filantropie behoren het FondsenBoek (inmiddels een onmisbare bijbel voor elke fondsenwerver), het Handboek Sponsoring & Fondsenwerving, het Handboek Nalatenschappen en het Handboek Friendraising en verschillende uitgaven van experts uit de sector.

Onder de vleugels van Walburg Filantropie wordt ook De Dikke Blauwe uitgegeven, het onafhankelijke en opiniërende platform voor individuen en organisaties die direct of indirect, betaald of onbetaald, betrokken zijn bij filantropie in Nederland. De Dikke Blauwe geeft een wekelijks (gratis) journaal uit, publiceert drie magazines en organiseert minimaal twee congressen per jaar. Premium abonnee worden? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Boeken