9789462490796f

Sprekend verleden – bovenbouw – havo 4/5 – handboek – met Historische Contexten – 6de druk • met Historische Contexten

 53,00

Naast de Examenkateren (CE 2016 en 2017) en Sprekend verleden bovenbouw (vijfde druk) is er nu óók een geheel nieuwe editie van Sprekend verleden bovenbouw met de Historische Contexten erin geïntegreerd.
Sprekend verleden – bovenbouw – havo 4/5 – handboek – 6de druk is inclusief voorbereidend hoofdstuk met toelichting op de het nieuwe examen met voorbeeldvragen.

Meer informatie op: Naast de Examenkateren (CE 2016 en 2017) en Sprekend verleden bovenbouw (vijfde druk) is er nu óók een geheel nieuwe editie van Sprekend verleden bovenbouw met de Historische Contexten erin geïntegreerd.
Sprekend verleden – bovenbouw – havo 4/5 – handboek – 6de druk is inclusief voorbereidend hoofdstuk met toelichting op de het nieuwe examen met voorbeeldvragen.

De nieuwe zesde druk is gemaakt op basis van de vijfde druk Sprekend verleden én de Examenkaternen met Historische Contexten. Met Sprekend verleden kunt u nu als enige methode het gehele examenprogramma integraal behandelen met behulp van een Handboek en een Activiteitenboek.
Het werkmateriaal van alle hoofdstukken in het Activiteitenboek is in deze nieuwe editie opgezet naar het voorbeeld van het Examenkatern, dus niet alleen de hoofdstukken die samenvallen met de Historische Contexten. In elk hoofdstuk van het Activiteitenboek is de samenhang met SV-Digitaal in een overzicht uitgewerkt.

In het Handboek en Activiteitenboek zijn ook de voorgeschreven thema’s opgenomen: zowel het verplichte thema ‘Geschiedenis van de rechtsstaat en van de parlementaire democratie’ als keuze-thema’s (twee voor het havo, vijf voor het vwo). Met twee boeken en optioneel SV-Digitaal bent u klaar voor de toekomst.

Meer informatie op: www.sprekendverleden.com

Over de auteur(s)

De methode Sprekend verleden is samengesteld door een team van historici met jarenlange ervaring in het onderwijs. Door Leo Dalhuisen e.a.

Extra informatie

Titel

Sprekend verleden – bovenbouw – havo 4/5 – handboek – met Historische Contexten – 6de druk

Subtitel

Complete geschiedenismethode voor het voortgezet onderwijs

Auteur

Dalhuisen e.a.

Omvang

320

Formaat

21,3 x 30,3

Illustrering

niet geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebonden

Serie

Sprekend verleden

ISBN

9789462490796

Gewicht 1.253 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!