9789057307300f

Sprekend verleden – havo/vwo 1 – leerboek – 5de druk • Complete geschiedenismethode voor het voortgezet onderwijs, door Dalhuisen e.a.

 55,20

Sprekend verleden is een complete geschiedenismethode voor de onderbouw en de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Voor leerlingen is er per leerjaar een leerboek, een werkboek en een ICT-pakket met interactieve opdrachten. Voor docenten is er een uitgebreid digibord-pakket beschikbaar. Het docentenmateriaal bestaat verder uit een handleiding, toetsen en een antwoordenboek.

Het leerboek bevat:
– Openingspagina’s, die elk hoofdstuk in tijd en ruimte plaatsen, met o.a. kaarten, tijdbalk
en een uitdagende introductie-opdracht
– Een eenvoudig, duidelijk gepresenteerd historisch overzicht
– Twee nieuwe KKW-bladzijden aan het slot van elk hoofdstuk, met een opsomming van wat de leerlingen ter afsluiting van het hoofdstuk moeten kennen en kunnen, een speelse afsluiting en keuze-opdrachten

Alle kenmerkende aspecten die de overheid heeft voorgeschreven as vulling voor de Tien Tijdvakken, krijgen ruim aandacht in Sprekend verleden. Naast datgene wat door de overheid is voorgeschreven, wilt Sprekend verleden de leerlingen duidelijk maken dat geschiedenis meer is dan alleen dingen uit je hoofd leren, dat het niet alleen gaat om weten, maar ook om te weten komen. Het stellen van vragen en zoeken naar antwoorden is minstens zo belangrijk. Daarom moeten leerlingen ook zelf op zoek gaan, zelf een mening over gebeurtenissen in het verleden vormen.

Sprekend verleden – havo/vwo 1 – leerboek – 5de druk is een uitgave van Walburg Pers Educatief en is ook digitaal leverbaar op tablet (iPad en Android).

Bezoek de website van Sprekend verleden

Over de auteur(s)

De methode Sprekend verleden is samengesteld door een team van historici met jarenlange ervaring in het onderwijs.

Extra informatie

Titel

Sprekend verleden – havo/vwo 1 – leerboek – 5de druk

Subtitel

Complete geschiedenismethode voor het voortgezet onderwijs

Auteur

Dalhuisen e.a.

Omvang

160

Formaat

21,3 x 30,3

Illustrering

rijk geïllustreerd in kleur en zwart/wit

Uitvoering

Genaaid gebonden

Serie

Sprekend verleden

ISBN

9789057307300

Gewicht 0.667 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!