9789057307362f

Basiscursus Papiaments • Dòsplak ‘i boka – cursusboek + hulpboek + audio cd’s, door Florimon & Igma van Putte

 94,50

Het Papiaments wordt gesproken op Aruba, Bonaire en Curaçao. Voor bijna 200.000 van de 250.000 bewoners van deze eilanden is het de meest gesproken taal en voor nog eens ruim 14.000 de tweede taal. In Nederland wonen bovendien nog eens ongeveer 100.000 Papiamentstalige Arubanen en Antillianen.

Dòsplak 'i boka (een verwijzing naar de Papiamentse zegs­wijze voor 'Laat mij ook eens wat zeggen') is de eerste en enige op communicatie gerichte cursus Papiaments. Het leerpakket bestaat uit een cursusboek, een hulpboek en twee audio-cd's. Uit het cursusboek kan men in twintig lessen zowel klassikaal als individueel het Papiaments leren. Het hulpboek geeft uitspraak- en spellingsregels, een grammaticaal overzicht, een woordenlijst en een sleutel bij de oefeningen, waardoor de cursus ook zeer geschikt is voor zelfstudie. De cd's bevatten dialogen, gevarieerd oefenmateriaal en zestien interviews met Antillianen van de Benedenwindse eilanden.

In Basiscursus Papiaments. Dòsplak 'i boka – cursusboek + hulpboek + audio cd’s zijn de belangrijkste aspecten verwerkt zowel van de taal als van het Antilliaanse leven waarvoor taalgebruik essentieel is. Teksten, vele foto's en andere illustraties laten de lezer op een speelse manier kennis maken met verschillende aspecten van de Antilliaanse cultuur.

Over de auteur(s)

Drs. Igma van Putte – de Windt studeerde Spaans, Frans, Noors en Papiamentu en schrijft over Papiamentstalige literatuur.
Dr. Florimon van Putte studeerde Spaans, Portugees, Nederlands en Papiamentu, en promoveerde in de moderne taalkunde.

Extra informatie

Titel

Basiscursus Papiaments

Subtitel

Dòsplak ‘i boka – cursusboek + hulpboek + audio cd’s

Auteur

Florimon van Putte; Igma van Putte-de Windt

Omvang

360 pagina’s

Formaat

17,1 x 24,6

Illustrering

geïllustreerd

Uitvoering

Genaaid gebonden

ISBN

9789057307362

Gewicht 0.86 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!