9789462494398f

Dikshonario/Woordenboek. Papiaments-Nederlands / Nederlands-Papiaments is een handzaam woordenboek dat uitkomst biedt in de praktijk van alledag. Een juiste vertaling van veel voorkomende woorden ligt binnen ieders handbereik.

De uitgave vormt een belangrijke steun voor zowel Nederlandstaligen die Papiaments willen leren, als voor Antillianen die hun Nederlandse woordenschat willen uitbreiden.

Het woordenboek bevat zowel een uitgebreide woordenlijst Papiaments-Nederlands als een uitgebreide woordenlijst Nederlands-Papiaments. Daarnaast bevat het uitspraakregels voor beide talen.


Bij aanschaf van het woordenboek Papiaments van auteur Mario Dijkhoff ontvangt u één GRATIS les Papiaments via Skype. Alleen geldig binnen 1 maand na aanschaf en op vertoon van de bon. 

Over de auteur(s)

De Arubaanse Mario Dijkhoff † was linguïst. Hij was bekend in de wereld van ‘Kunst met Woorden’ en ook een professional op taalgebied. Hij hield veel van zijn moedertaal Papiaments. In de jaren 80 was hij ook deel van de organisatie voor lectuur in het Papiaments.

Extra informatie

Titel

Van hofballet tot postmoderne dans

Subtitel

Papiaments-Nederlands/Nederlands-Papiaments

Auteur

Mario Dijkhoff †

Omvang

312 pagina’s

Formaat

12,5 x 20,0 cm

Illustrering

tekst

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

ISBN

9789462494398

Gewicht 0.365 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!