9789000000081f.jpg

Snelcursus Duits • Language Passport NED-DUI voor iPhone of iPad, door Michael Ietswaart

 5,99

Sta in het Duits nooit meer buitenspel! Is het nu der, die of das Mannschaft?

Voetbal verbindt en brengt mensen en culturen bij elkaar. Dit is voor ons aanleiding genoeg om in Language Passport Snelcursus Duits een heel hoofdstuk met de belangrijkste voetbalbegrippen op te nemen. Zo sta je in het Duits nooit meer buitenspel.

De opzet van het Language Passport Nederlands-Duits is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De leermethode bestaat uit drie hoofdonderdelen:
1. Zinnen. Dit onderdeel bestaat uit zinnen ter kennismaking, zinnen voor op reis en 30 opbouw zinnen.
2. De woordenschat. Dit zijn woorden met een veelvoorkomend karakter als vakantiewoorden, transport en reizen, communicatie, in en om het huis en meer.
3. Het werkwoordsysteem. In dit systeem kun je een werkwoord en een tijdsbepaling aantikken waarvan vervolgens de vertaling en vervoeging op je beeldscherm verschijnen.

In de leermethode worden de lessen bijgestaan door een tolk die zinnen eerst uitspreekt alvorens ze te zien zijn. In de leer-modus van de app, die met een knop onder in het scherm geactiveerd kan worden, kan de tijd tussen de uitgesproken zin en de verschijning worden geregeld middels een interval-button. Hiermee geef je jezelf de kans om de Duitse zin te herhalen voordat je de spelling te zien krijgt. Klaar met de les? Vink hem dan gemakkelijk af van de lijst!

Ter ondersteuning van de lessen kan onder de info-button een beknopte uitleg over de uitspraak en grammatica worden gevonden.

Inhoud:
1. Kennismakingszinnen
2. Zinnen voor op reis
3. 30 opbouwzinnen
4. Vakantiewoorden
5. De Wereld, de zon, de maan
6. Transport en reizen
7. De dieren, plant, boom, bloemen
8. In en om het huis
9. Goed, beter, best, positieve dingen
10. Het lichaam en kleren
11. Slecht, slechter, slechts, negatieve dingen
12. Communicatie, praten, luisteren etc.
13. Eten en drinken
14. Geld
15. De familie
16. De tijd, dagen van de week etc.
17. Wie? Wat? Waar?
18. Getallen
19. Bijvoeglijke naamwoorden en kleuren
20. Voorzetsels en plaatsbepaling
21. Voetbal
22. Werkwoordframe
23. Onregelmatige werkwoorden

Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Over de serie
De Language Passport taalcursussen zijn ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die al kennis hebben gemaakt met de vreemde taal en zich de taal in eigen tempo (verder) eigen willen maken. Voor gevorderden zijn de Language Passport taalcursussen uitermate geschikt om hun talenkennis weer op te frissen.De Language Passport taalcursussen zijn ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die al kennis hebben gemaakt met de vreemde taal en zich de taal in eigen tempo (verder) eigen willen maken. Voor gevorderden zijn de Language Passport taalcursussen uitermate geschikt om hun talenkennis weer op te frissen.De Language Passport taalcursussen zijn ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die al kennis hebben gemaakt met de vreemde taal en zich de taal in eigen tempo (verder) eigen willen maken. Voor gevorderden zijn de Language Passport taalcursussen uitermate geschikt om hun talenkennis weer op te frissen.De Language Passport taalcursussen zijn ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die al kennis hebben gemaakt met de vreemde taal en zich de taal in eigen tempo (verder) eigen willen maken. Voor gevorderden zijn de Language Passport taalcursussen uitermate geschikt om hun talenkennis weer op te frissen.

Over de auteur(s)

Deze app is ontwikkelt door WalburgPers in samenwerking met Michaël Ietswaart en Touchinski Touchapps.

Extra informatie

Titel

Snelcursus Duits

Subtitel

Language Passport NED-DUI voor iPhone of iPad

Auteur

Michael Ietswaart

Illustrering

niet geïllustreerd

Serie

Language Passport

ISBN

9789000000081

Gewicht 0.0 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!