De draad weer oppakken
Titel
De draad weer oppakken
Subtitel
Trauma- en rouwverwerking
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789048534142
Uitvoering
eBook ePub (Adobe DRM)
Aantal pagina's
128
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 cm
Partner
Dit is een uitgave van Amsterdam University Press Amsterdam University Press

Jeroen Kleijne

De draad weer oppakken

Trauma- en rouwverwerking

Hoe ga je verder als niets ooit nog hetzelfde zal zijn? Die vraag beantwoorden veertien mensen in De draad weer oppakken. Hun aangrijpende en inspirerende verhalen vormen een toonbeeld van de veerkracht van mensen. Zoals het verhaal van Dennis die zijn vrouw en kind verloor op de dag van de bevalling. Het verhaal van Wilco die jarenlang ten onrechte gevangen zat. En dat van Willie, slachtoffer van de nieuwjaarsbrand in Volendam. Allemaal mensen die na een schokkende gebeurtenis de draad van hun leven toch weer hebben opgepakt.

Deskundigen geven in het boek nuttige adviezen over hoe je verder gaat na een traumatische gebeurtenis of ingrijpend verlies. Ook als je leven ineens op zijn kop staat, is er vrijwel altijd een weg omhoog - al is die weg soms lang en bochtig. Dat maakt van De draad weer oppakken een hoopgevend boek.
Noot: om dit e-boek te openen heeft u Adobe Digital Editions nodig
Auteur

Jeroen Kleijne

Jeroen Kleijne werkt al meer dan twintig jaar als freelancejournalist voor kranten en tijdschriften. Voor Psychologie Magazine maakte hij de interviewserie 'Overlevers', waarmee hij de basis legde voor dit boek De draad weer oppakken.