De keuring van polyester zeiljacht
Titel
De keuring van polyester zeiljacht
Prijs
€ 18,99
ISBN
9789464561821
Uitvoering
eBook ePub (Adobe DRM)
Aantal pagina's
348
Publicatiedatum

Koos Blonk

De keuring van polyester zeiljacht

Dit zeer complete technische handboek beschrijft uitgebreid alle facetten die bij de keuring van een polyester zeiljacht aan de orde komen. Naast het omschrijven van het keuren en beoordelen van een gebruikt polyester zeiljacht, zit het boek boordevol informatie over de wijze waarop een polyester zeiljacht als geheel is opgebouwd, maar ook over de aanleg en werking van de diverse technische en elektrische installaties.

Koos Blonk heeft het boek met name geschreven om aspirant booteigenaren wegwijs te maken op hun eigen boot en te accentueren waar men specifiek bij de aankoop op moet letten. Daarnaast is het boek bedoeld voor zeilers met belangstelling voor techniek die zich door kennis minder afhankelijk willen maken.
Noot: om dit e-boek te openen heeft u Adobe Digital Editions nodig
Auteur

Koos Blonk

Koos Blonk is watersporter in hart en nieren en is van jongs af aan al bezig met alles wat vaart. Door zijn belangstelling voor techniek en varen was de keuze voor de Zeevaartschool snel gemaakt en heeft hij de diploma’s 'Stuurman' en ‘Scheepswerktuigkundige' behaald. Tijdens deze opleiding, en gedurende de periode dat hij op grote zeeschepen heeft gevaren, heeft hij veel praktijkervaring opgedaan met een grote diversiteit aan elektrische en werktuigbouwkundige systemen die zich aan boord van professionele beroepsschepen bevinden.