9789462495531f

Vroeger waren dominees opiniemakers. Die rol is overgenomen door columnisten, cabaretiers, schrijvers, journalisten, bestuurders, politici en wetenschappers. Onder hen mannen en vrouwen die zich met lef en visie in het publieke debat mengen. Sommigen beklommen voor één keer de kansel van de Singelkerk in Amsterdam, om een beproefde zondagsdienst te houden. Wat kunnen wij, gelovig of niet, van hen leren? De preek van de leek brengt preken van denkers die gevoelige onderwerpen uit de samenleving en hun eigen leven durven te verbinden met een bijbeltekst en gedachten over geloof en vertrouwen.

Verschijning
Deze uitgave verschijnt november 2020.

Over de auteur(s)

Met bijdragen van: Sigrid Kaag, Femke Halsema, Noraly Beyer, Gerdi Verbeet, Stef Bos, Marjolijn van Heemstra, Stine Jensen, Eberhard van der Laan, Alexander Rinnooy Kan en Paulien Cornelisse. Bijeengebracht en ingeleid door Nico De Fijter (1979), hoofdredacteur religie en filosofie van dagblad Trouw.

Extra informatie

Titel

De preek van de leek

Subtitel

Sigrid Kaag, Femke Halsema, Noraly Beyer, Gerdi Verbeet, Stef Bos, Marjolijn van Heemstra, Stine Jensen, Paulien Cornelisse, Eberhard van der Laan en Alexander Rinnooy Kan op de kansel.

Auteur

Onder redactie van Nico de Fijter

Omvang

128

Formaat

11,0 x 17,5 cm

Illustrering

tekst

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

ISBN

9789462495531

Gewicht 1.0 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!