Sterrenkunde voor mensen met haast
Titel
Sterrenkunde voor mensen met haast
Prijs
€ 6,99
ISBN
9789048538508
Uitvoering
eBook ePub
Aantal pagina's
148
Publicatiedatum
Afmetingen
11.5 x 17.6 cm
Partner
Dit is een uitgave van Amsterdam University Press Amsterdam University Press
Categorie
Sterrenkunde
Ook beschikbaar als
Hardback - € 16,99

Recensies

Hét verhaal van ons universum in 12 korte hoofdstukken, geweldig verteld.
BBC Sky at Night

Een winnaar die elke astronomie liefhebber op de boekenplank moet hebben!
David J. Eicher, Astronomy magazine

Tyson ontsluiert wetenschap op briljante wijze...zijn inzichten zijn waardevol voor elke leider, leraar, wetenschapper of opvoeder.
Forbes Magazine

Neil DeGrasse Tyson

Sterrenkunde voor mensen met haast

Wat is ruimte, wat is tijd? En de mysterieuze donkere materie? Hoe passen wij binnen het universum? Hoe past het universum in ons? Er is geen betere gids voor deze geestverruimende vragen dan Amerika’s beroemdste astrofysicus en bestsellerauteur Neil deGrasse Tyson.

Maar tegenwoordig hebben we weinig tijd om over de kosmos na te denken. In Sterrenkunde voor mensen met haast brengt Tyson het universum in hapklare brokken naar de aarde; kort en duidelijk, met sprankelende humor, in twaalf vlot geschreven hoofdstukken overal en altijd binnen handbereik.

Terwijl je ’s ochtends je koffie zet, op de bus wacht, in de trein of een vliegtuig zit, voert Tyson je moeiteloos mee op een verrukkelijke reis door het heelal: van de Big Bang naar zwarte gaten, van quarks tot kwantummechanica, en van de zoektocht naar planeten naar het leven in het universum.
€ 6,99
+ Bestel dit e-boek
Auteur

Neil DeGrasse Tyson

Neil deGrasse Tyson is directeur van het wereldberoemde Hayden Planetarium, werkt als astrofysicus aan de American Museum of Natural History, en is host van de succesvolle en Emmy-genomineerde tv-show StarTalk. Hij is o.a. auteur van Welcome to the Universe, Space Chronicles en Death By Black Hole, And Other Cosmic Quandaries. Hij ontving NASA's Distinguished Public Service Medal, negentien eredoctoraten, en is door People Magazine uitgeroepen tot de Sexiest Astrophysicist Alive.