Het geheim van duurzame relaties
Titel
Het geheim van duurzame relaties
Subtitel
Tips en tricks om er samen iets geweldigs van te maken
Prijs
€ 20,00
ISBN
9789089649782
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
180
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 cm
Partner
Dit is een uitgave van Amsterdam University Press Amsterdam University Press
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 9,99
U bent doorverwezen vanaf de website van Amsterdam University Press. Dit boek wordt geleverd door Walburg Pers.

Gert Jan Kloens, Grethe van Duijn

Het geheim van duurzame relaties

Tips en tricks om er samen iets geweldigs van te maken

Een duurzame liefdesrelatie met een vaste partner is de beste levensverzekering die je kunt afsluiten. Een overweldigende hoeveelheid onderzoek toont aan dat mensen met zo'n relatie lichamelijk en psychisch gezonder zijn en sociaal beter functioneren.

Dit boek gaat over het geheim van mensen met een duurzame relatie met een vaste levenspartner. Centraal staat de vraag: wat is het geheim van deze paren? Deze vraag is tegenwoordig uiterst relevant, juist omdat duurzame relaties onder druk staan. Het aantal scheidingen in de westerse wereld neemt toe en steeds meer volwassenen hebben moeite om een relatie met een vaste levenspartner in stand te houden. Relatieproblemen behoren inmiddels tot de meest voorkomende klachten van mensen die zich voor gezondheidszorg melden.

In dit boek gaan de auteurs dieper in op de eigenschappen van een goede relatie en geven zij handvatten voor het bereiken van zo'n bestendige relatie.
Auteurs

Gert Jan Kloens

Gert Jan Kloens is psycholoog, relatietherapeut, gedragstherapeut en seksuoloog. Hij is een expert in de thema's liefde en relatiekwaliteit en is als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten, waaronder Erasmus Universiteit. Gert Jan Kloens ontving in 2003 een professionele onderscheiding voor bijzondere verdiensten voor de psychologie.

Grethe van Duijn

Grethe van Duijn is filosoof, theoloog, psycholoog (i.o.), relatietherapeut en gedragstherapeut. Zij is een expert in de thema's liefde en relatiekwaliteit en is als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten, waaronder Erasmus Universiteit.