Alles moet anders
Titel
Alles moet anders
Redacteur
Merlijn Olnon
Prijs
€ 24,99
ISBN
9789462498976
Uitvoering
Hardback
Aantal pagina's
252
Publicatiedatum
Afmetingen
15.6 x 23.4 x 3 cm
Categorie
Samenleving
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 12,99

Recensies

“De kritiek is verplaatst naar de Nederlandse Boekengids.”
– Carel Peeters in Vrij Nederland

“Felle, bevlogen, drieste en kritische essays, stuk voor stuk.”
– Aleid Truijens, de Volkskrant

"Waardevolle stukken, ook over onderwerpen die je niet dagelijks in de krant tegenkomt. Het boek is wat mij betreft daarom een mooie aanbeveling voor de alternatieve recensiecultuur van De Nederlandse Boekengids."
– Jos van Dijk, sargasso.nl

Merlijn Olnon (red.)

Alles moet anders

Als je het vraagt aan de auteurs van de Nederlandse Boekengids, dan moet alles anders. De politiek, het onderwijs, de zorg, de economie, de kunst. Ja, echt alles.
Alles moet anders is een selectie van de 25 meest vernieuwende, felle, hemelbestormende stukken van de afgelopen vijf jaar. Want alles moet inderdaad anders, en dat begint met lezen en denken.

Met bijdragen van Persis Bekkering, Neske Beks, Gemma Blok, Joost de Bloois, Daniël Boomsma, Iwan Brave, Claudia Cosma, Yra van Dijk, Lisa Doeland, Johan Heilbron, Marie-José Klaver, Thijs Kleinpaste, Jacqueline Klooster, Sicco de Knecht, Pieter Kranenborg, Annelies van der Meij, Anja Meulenbelt, Merijn Oudenampsen, Annelot Prins, Ira Pronk, David Rijser, Enzo Rossi, Niels Springveld, Paul Teule, Margo Trappenburg, Dirk Vis en Samuel Vriezen.
Redacteur

Merlijn Olnon

Merlijn Olnon is oprichtend hoofdredacteur en uitgever van de Nederlandse Boekengids.