Handboek Sponsoring en Fondsenwerving
Titel
Handboek Sponsoring en Fondsenwerving
Subtitel
voor non-profit organisaties
Prijs
€ 24,99
ISBN
9789464561753
Uitvoering
eBook ePub (Adobe DRM)
Aantal pagina's
464
Publicatiedatum
Afmetingen
17 x 24 cm
Categorie
Filantropie
Ook beschikbaar als
Hardback - € 49,99

Hans van der Westen, Sofie Bienert

Handboek Sponsoring en Fondsenwerving

voor non-profit organisaties

Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een instelling op het gebied van zorg of welzijn, onderwijs of milieu, amateursport of cultuur – de methoden en technieken om succesvol fondsen te werven zijn overal hetzelfde. Dit praktijkboek helpt u alle mogelijkheden optimaal te benutten. Een must voor iedereen die zich serieus met fondsenwerving bezig wil houden.
Noot: om dit e-boek te openen heeft u Adobe Digital Editions nodig
Auteurs

Hans van der Westen

Hans van der Westen heeft al bijna drie decennia ervaring met sponsor- en fondsenwerving in verschillende functies in non-profit organisaties en aan bureauzijde. Hij was onder meer werkzaam als hoofd marketing, communicatie & fondsenwerving van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, directeur van het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving en director major donor fundraising & sponsoring bij fondsenwervingsbureau WWAV. Hij is vooral actief in de gezondheidszorg.

Sofie Bienert

Sofie Bienert is afgestudeerd op het onderwerp cultureel ondernemerschap. In 2000 ging ze aan de slag bij de stichting Kunst & Zaken waar ze culturele instellingen hielp bij vraagstukken op het gebied van communicatie, marketing, financiën, organisatie en bestuur. Daarna maakte ze de overstap naar fondsenwervingsbureau WWAV, waar ze goede doelen en zorg- en onderwijsinstellingen hielp bij het opzetten en uitvoeren van wervende programma’s en evenementen. In 2010 sloot ze zich aan bij LVWB Fundraising, waar ze werkt als adviseur, project- of interimmanager en trainer/coach voor uiteenlopende opdrachtgevers. Door middel van workshops, trainingen en als auteur draagt Sofie haar kennis graag over aan anderen.