Aanbieding!
9789057305801f

FONDSENBOEK 2020

Scherpere munitie voor fondsenzoekers
Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1.443 instellingen en dat betekent een nóg bredere zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte biedt het FondsenBoek ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Zoekt en gij zult vinden…
Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen biedt FondsenBoek echt alle mogelijke munitie. FondsenBoek maakt het zoeken voor fondsenwervers heel gemakkelijk. Naast vertrouwde gegevensvelden als adres, doelstelling, budget, beperkingen en aanvraagprocedure zijn ook de gegevens over de aanwezigheid en beschikbaarheid van een jaarverslag en/of beleidsplan terug te vinden. Behalve een alfabetisch register, zijn er een rubrieksindelingen-, trefwoordenregister en een geografisch register opgenomen.

Als u een nu FondsenBoek (Abonnement) neemt, bent u altijd verzekerd van de meest recente informatie. Bovendien profiteert u ieder jaar van 25% korting op de normale prijs. U krijgt automatisch iedere nieuwe editie toegezonden. Handig én voordelig.

Opzegging dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk voor 1 oktober van ieder kalenderjaar en is slechts mogelijk na twee jaarlijkse edities te hebben afgenomen.

Lees hier de Abonnementsvoorwaarden: Abonnementsvoorwaarden FondsenBoek en FondsenDigitaal

FondsenBoek is binnenkort ook online! WWW.FONDSENWEB.NL

Over de auteur(s)

De gegevens uit FondsenBoek en -Digitaal zijn afkomstig van de fondsen zelf en geven daarmee het meest actuele en betrouwbare overzicht van vermogensfondsen in Nederland.

Extra informatie

Titel

FondsenBoek (Abonnement)

Subtitel

Het officiële overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Auteur

Walburg Pers

Omvang

576

Formaat

16,0 x 24,0 cm

Illustrering

Uitvoering

Genaaid gebrocheerd

Serie

FondsenBoek (Abonnement)

ISBN

9789057305801

Gewicht 1.232 kg
  Deel uw mening met ons!
Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

© 2018 WalburgPers | design by leucq!